Cégünkről 

A cég alapítása: 1989. Január 15.

Főtevékenységünk, - a szakmai felnőttoktatás - mellett, utazási irodáink és vízum irodáink voltak országszerte. A rendszerváltás és az arab-izraeli konfliktus sok utazási iroda csődjéhez vezetett. Mi csak ausztriai és törökországi desztinációkra szerveztünk autóbuszos utakat. Néhány év után a sok bizonytalan külső tényező miatt megszüntettük az utazási üzletágat. Erőforrásainkat a szakmai oktatásra összpontosítottuk...

Emellett jelentős informatikai rendszerek fejlesztésében is részt vettünk. Egy konzorcium tagjaként fontos feladatot vállaltunk az EKHIR (Egységes Közlekedés Hatósági Informatikai Rendszer) fejlesztésében. A szakmai oktatás, képzés területén is meghatározó szerepet játszott Oktatási Központunk. Több szakterületen szakemberek százait képeztük ki évről évre. A vendéglátó képzés érdekében éttermeket működtettünk, ahol a nálunk tanuló szakácsok, cukrászok, pincérek, bármixerek megszerezhették a szükséges szakmai gyakorlatot. 

Az Oktatási Központban évente sok százan szereztek szakképesítést. 

Közkedvelt művészek is tanultak nálunk 

A képen látható éttermet és a mellette lévő FOTO PORST szaküzletet is cégünk működtette. 

A közelmúltban bekövetkezett változás - az alapszakmák vonatkozásában állami hatáskörbe vonták és ingyenessé tették a szakmai képzést - arra kényszerítette cégünket is, hogy bővítsük, változtassuk a cég tevékenységi körét. Cégünk alapító tulajdonosa, igazgatója évtizedek óta végzett igazságügyi szakértői tevékenységet. Erre építve bővítettük tevékenységünket. 

Az Igazságügyi Minisztérium Nyt.sz: 010824 számon bejegyezte cégünket, mint IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI GAZDASÁGI TÁRSASÁG-ot.
Az oktatás területén a szakmai vizsgáztatást megtartottuk, több munkatársunk is tagja az Országos Szakmai Vizsgaelnöki grémiumnak.