_____________________________________________________________________________________________________

Gyakorló vezetés a jogosítvány megszerzése után.

Sokan vannak olyanok, akik fiatalon megszerzik a vezetői engedélyt, miután sikeresen levizsgáztak, de nincs lehetőségük az önálló jármű vezetési gyakorlat megszerzésére. Vagy azért, mert nincs autójuk, vagy azért, mert a munkakörükből adódóan csak hivatali autóval közlekedhetnek, hivatásos sofőrrel. Cégünk lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy régebben szerzett, ám az idők folyamán elkopott ismereteit kiegészítse, hiányzó vezetési gyakorlatát megszerezhesse. Ehhez sok évtizedes (elméleti-, és gyakorlati szakoktatói, vizsgabiztosi, szakfelügyelői) gyakorlattal és egyetemen szerzett diplomával rendelkező szakember nyújt Önnek segítséget.

Az első találkozás alkalmával felmérjük felkészültségi szintjét és javaslatot teszünk a további teendőkre. A második alkalommal már - kívánságára - az Ön saját gépkocsijával folyhat a gyakorlás.

A tapasztalatok szerint 5 alkalom elég a kellő gyakorlat, magabiztosság megszerzéséhez, de természetesen ennél több, vagy kevesebb órát is vehet.

Egy alkalommal 2 x 50 perc időtartamú a gyakorlati foglalkozás. (Félidőben 10 perc szünet)

Az első találkozási helyszín, egy általunk kijelölt bevásárló központ, később már az Ön lakóhelye, munkahelye közelében is találkozhat oktatójával.

Díjak:

1 vezetési óra (50 perc)                3500 Ft

Fizetés számla alapján átutalással, vagy készpénzben.

 

___________________________________________________________________________________________

 

 

JELENTKEZÉSI LAP GYAKORLÓ VEZETÉSRE

Az alábbi adatok alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot!